Het laatste nieuws, trainingen en vacatures.

Kandidaten gezocht voor Business Voice Rijssen-Holten

Ben je (startende) ondernemer en heb je een mooi en pakkend verhaal die je kunt pitchen in 2 minuten?  Dan zijn we op zoek naar jou, dus geef je snel op!

De Business Voice Rijssen-Holten (als onderdeel van de Dag van de Ondernemer op vrijdag 17 november 2017) is een ondernemersevenement dat (startende) ondernemers een podium geeft en laat groeien door zichzelf te presenteren aan een professionele jury (‘coaches’). Deze jury bestaat uit een zestal professionals uit verschillende sectoren met ondernemersvaardigheden op diverse kennisgebieden.

Je presenteert jezelf  in een eerlijke en overtuigende PITCH van 2 minuten: wat doe ik (onderscheidend in dienst of product) en waar loop ik tegen aan (hulpvraag / uitdaging in groei en ontwikkeling). Wanneer een ‘coach’ die in de jury zit zich ‘getriggerd’ voelt door de pitch, geeft deze feedback op de pitch en biedt deze zijn/haar hulp aan. Dit kan variëren van advies over marketing tot een introductie in het netwerk van het betreffende jurylid of een persoonlijke of financiële investering.

Uit de aanmeldingen strijden uiteindelijk vijf ondernemers om een plek in de finale op het PODIUM van het Parkgebouw theater. In de sfeer van the Voice of Holland is dit uniek. Een onderdeel dat je niet mag missen!

Aanmelden kan tot en met vrijdag 27 oktober 2017 hieronder of op businessvoice@cvjorijssenholten.nl

Op vrijdag 3 november vinden ‘s middags de voorrondes plaatsvinden bij het CvJO Rijssen-Holten (Walstraat 17, Rijssen). De finale is tijdens de Dag van de Ondernemer op vrijdag 17 november van 14:00-15:00 uur in het Parkgebouw te Rijssen.

Voor vragen kan contact worden opgenomen met de organisatie van de Business Voice: Arjan Krijgsman (06-41810303) of Roland Ridder (06-18078682).

https://ondernemersloket.rijssen-holten.nl/home/publicatie/dag-van-de-ondernemer-rijssen-holten