Bedrijfsprofiel Skyburn Games

Contactgegevens
Walstraat 17
7462 BA Rijssen
06-53881685

Skyburn zet Serious Games en 3D Applicaties in voor uw doelstellingen.

Skyburn zet Serious Games en 3D Applicaties in voor uw doelstellingen.

We horen dikwijls geweldig goede ideeën van organisaties en bedrijven, maar helaas blijft het vaak bij alleen een idee…

Skyburn is een specialist in het op maat ontwikkelen van serious games. Serious games zijn computerspellen die ontwikkeld worden met een duidelijke doelstelling. Deze spellen zijn bijvoorbeeld uitermate geschikt om bepaalde maatschappelijke of sociale thema’s op een leuke en doeltreffende manier over te brengen op de doelgroep. Skyburn heeft bijvoorbeeld in een project voor de Veiligheidsregio twente een serious game ontwikkeld waarin kinderen leren omgaan met de mogelijke gevaren van het internet.

Daarnaast is Skyburn ook een specialist in het ontwikkelen van 3D applicaties, geheel naar uw wensen. Skyburn heeft bijvoorbeeld voor K3H Architecten een Augmented Reality maquette gebouwd. Deze applicatie maakte het mogelijk om rond een digitale maquette te lopen, en zelfs de binnenkant van het gebouw te bezichtigen, iets wat met een traditionele maquette niet mogelijk zou zijn. Deze applicatie bleek een ware gespreksopener vanwege de ‘wow’-factor op de beurs waar deze is gebruikt.

Bovenstaande zijn nog maar enkele voorbeelden wat wij samen met u kunnen bereiken met serious games of 3D applicaties. Wij gaan graag (vrijblijvend) met u in gesprek over wat wij voor u kunnen betekenen en hoe wij uw doelstellingen op een leuke en gepaste manier kunnen overbrengen middels een serious game of 3D applicatie geheel van deze tijd!

Ik ben de oprichter van Skyburn Games.
Mijn passie lag al van jongs af aan in het creëren van eigen games waarin ik mijn creativiteit kwijt kon. Ik heb daarom in mijzelf geïnvesteerd door twee HBO's studies te voltooien: Informatica en Game Design and Development. Informatica heeft mij een gegronde basis binnen het programmeren gegeven en met de tweede studie heb ik vooral mijn creativiteit kunnen omzetten in het daadwerkelijk produceren van games. Vooral de combinatie tussen creativiteit en programmeren is mijn forte, hetgeen de kracht is van onze games, maar ook veelal terugkomt bij het ontwikkelen van apps en programma's.