Bedrijfsprofiel Frederieke Wessels

Contactgegevens

Shining Image

Ik ben grafisch vormgever en help jou bij de uitstraling van jouw bedrijf! Laten zien wie jij bent en waar jouw bedrijf voor staat. 

Ontwerp van bedrijfsuitstraling
Wil je dat jouw bedrijf meer opvalt, een professionele uitstraling krijgt of gewoon beter in de markt komt te liggen? Ik help jou bij het ontwikkelen van jouw bedrijfsuitstraling met logo, huisstijl en promotiemateriaal. Ook bij een website help ik je graag verder, ik ontwerp een website in lijn van je huisstijl en zorg ervoor dat de site gericht is op conversie/behalen van zijn doel.

Workshops handlettering

Je ziet het tegenwoordig overal: van die mooie letterillustraties, authentiek en persoonlijk doordat ze handgeschreven zijn. Super hip! En het is helemaal niet zo moeilijk als je denkt… Ik leer het je in een workshop, leuk als personeelsuitje of als les op school.

Ook maak ik letterillustraties in opdracht. Stel je maar eens voor hoe inspirerend een (bedrijfs)visie geschilderd of als muursticker in jouw kantoor of huis kan werken!

Ik ben creatief, eerlijk, spontaan, teamspeler, flexibel, trouw, accuraat, gestructureerd, klant-gericht en meedenkend. Laten zien waar jouw bedrijf voor staat en dit op een passend manier verbeelden, dat is mijn passie. 

Samen komen we tot een succesvol resultaat!

logoFrederieke