Bedrijfsprofiel CVJO Rijssen-Holten – Partners

Contactgegevens
Walstraat 17
7462 BA Rijssen
0548-751821
06-29508878

CVJO Rijssen-Holten is een Stichting met een directeur / bestuurder en een aantal Partners. Een exclusief netwerk van bedrijven die de CVJO ondernemers adviseren en ondersteunen bij hun groeiambitie. Zij zijn regelmatig aanwezig en houden gratis spreekuren.

Ook partners worden van het CVJO Rijssen-Holten, neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Hendriksen Accountants en Adviseurs gaat spreekuur houden bij het Centrum voor Jong Ondernemerschap (CvJO). Hendriksen steunt daarmee een van de pijlers van het CvJO: blijf niet rondlopen met vragen, want dat gaat ten koste van de aandacht voor het echte ondernemen!

Als expert op het gebied van administratie en fiscale diensten voor ZZP-ers en MKB-ers beantwoorden zij alle vragen over belastingaangifte, BTW, jaarrekening, regelgeving en administratie van startende ondernemers. Bovendien voorzien zij u van nuttige tips en adviezen waarmee u direct voordeel behaalt en tijd bespaart. Hendriksen heeft een vestiging aan de Karel Doormanstraat in Rijssen en kent alle ins en outs van het zakenleven van Rijssen-Holten.
De Belastingdienst helpt je online via de website, fora, twitter @BDzakelijk, YouTube-films en voorlichting. Heb je alsnog vragen? Kom dan naar het belastingspreekuur bij het CVJO in Rijssen. Daar kun je al je vragen stellen over o.a. de administratie, btw-aangifte, inkomstenbelasting, zelfstandigenaftrek, startersvoordeel, urenverantwoording, noem maar op. De Belastingdienst helpt je zo een goede start te maken met je onderneming.
Ondanks de terugtrekkende beweging van de KvK (minder vestigingen), kan de gemeente Rijssen-Holten de dienstverlening van de KvK lokaal aan blijven bieden aan de (startende) ondernemers. De KvK zal het CvJO gebruiken voor haar periodieke spreekuren.