Bedrijfsprofiel Renee Poortman

Contactgegevens
Boomkamp 33a
7461 AW Rijssen

06 139 098 09

Compoort Communicatie

Visie Compoort Communicatie: De basis voor een goede, duurzame samenwerking is heldere communicatie en duidelijke verwachtingen. Ik help mensen om hun boodschap zo te verwoorden, dat deze ook echt begrepen wordt door hun doelgroep. Dat je niet alleen zegt wat je bedoelt, maar dat die ander dat ook nog eens begrijpt. Het, op die manier verbinden van mensen, daar ga ik voor!

Visie Smiling Mango: Wij, van Smiling Mango, geloven dat wat je erin stopt, er ook weer uit komt. Daarom geloven wij niet alleen in prachtige, eerlijke materialen en met zorg ontworpen producten. We geloven net zo sterk in de achterliggende verhalen van gepassioneerde ambachtslieden. Happiness Inside noemen we dat: door het geven van een Smiling Mango product maak je niet alleen jezelf of degene die je wilt verrassen blij, je maakt ook de wereld een stukje eerlijker en mooier. We willen het verschil maken, niet omdat het moet, maar omdat het zo eenvoudig kan.

Specialiteiten:
(web)teksten schrijven + redigeren, eventorganisatie en hosting Kwaliteiten: enthousiasmeren, verbinden, organiseren, luisteren en begrijpen

Ervaring:
10 jaar ervaring op communicatiegebied

Bijzondere projecten:

– September 2014 – ZZP-event ‘Samen Sterker’ in opdracht van de WT4-gemeenten

– Maandelijkse eventorganisatie voor netwerkorganisatie Ondernemers in Bedrijf (Hof van Twente en Rijssen-Holten)

Opleiding:
BA Communicatiewetenschap aan UTwente

Geboortedatum: 13-09-1987